Шаламанов: Лудогорец бе отличен срещу Звезда, но ще падне от Славия


Шаламанов: Лудогорец бе отличен срещу Звезда, но ще падне от Славия
Снимка: bgfootball

1092 0

Легендата на Славия Александър Шаламанов очаква "белите" да затруднят шампиона Лудогорец в гостуването му на "Овча купел".

"Направи ми добро впечатление представянето им срещу Цървена звезда. Видяхме коренна разлика в тяхното представяне в сравнение с предишни мачове. Но срещу Славия в "овча купел" ще е различно", коментира той.

"Те показаха отлични неща срещу сериозен отбор, но знаете, че мач с мач не си прилича. Примерно Славия загуби тежко от Литекс в предния кръг, но сега очаквам добра игра и победа над Лудогорец", споделя той.

"Човек трябва да е сляп, за да не види промяната в играта на шампионите. Вижте ги само как изглеждаха срещу Локо (Пд) на "Лаута". Те са фаворити срещу Славия, но никога не бива да ни подценявате", допълва легендата.

"Срещу Литекс показахме, че можем и сами да се бием. Допуснахме евтини голове и за съжаление паднахме тежко с 0:4. Вярвам обаче, че са взети нужните мерки и съвсем скоро ще покажем отново доброто си лице". За мен най-хубавото нещо от началото на сезона е това, че в Славия играят много юноши. Това е правилният път. Но е много важно момчетата сами да си заслужат титулярното място", завърши Шаламанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички