Основен играч на Лудогорец е близо до завръщане


Основен играч на Лудогорец е близо до завръщане
Снимка: БГНЕС

2026 0

Лудогорец получи добра новина, свързана с кадровите проблеми в последните емсеци. Един от основните футболисти на тима в последните години - Абел Анисе, е готов на 100% и скоро може да се завърне в игра.

Мадагаскарският футболист скъса кръстни връзки на 6 април - при драматичната победа с 3:2 над ЦСКА в Разград, която на практика короняса „орлите" за седми път. Малко, след като получи въпросната травма, Анисе бе опериран в Барселона от световноизвестния хирург Рамон Кугат. И след дълго лечение и възстановяване, сега той вече може да се върне на терена.

"Орлите" обаче няма да бързат да го пускат в игра, пише "Меридиан мач". До края на годината за „зелените" остават 7 официални мача - с Локо (Пд), Витоша, ЦСКА, Славия и Дунав от Първа лига, както и с Леверкузен и Цюрих в Лига Европа. И тъй като всеки един от тези двубои ще е доста сериозен, реално няма смисъл да се рискува здравето му.  

Българският шампион все още е без спортен директор след раздялата с Методи Томанов. Ето какви са плановете на разградчани и ще назначават ли нов човек на неговото място

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички