Осипенко: Победата ни в Разград не бе случайна


Осипенко: Победата ни в Разград не бе случайна
Снимка: БГНЕС

1287 0

Наставникът на молдовския Милсами Юри Осипенко бе леко подразнен от изказването на треньора на Лудогорец, че тимът му ще бие в мача-реванш с 2:0. Както е известно, в първия двубой разградчани паднаха с 0:1.

"Чух изказванията на Бруно Рибейро, че неговият отбор трябва да победи минимум с 2:0. Ще ги оставя без коментар. Може да говори, каквото си поиска. Аз също мога да кажа, че трябва да победим. Със сигурност нашата победа в Разград не беше случайна", коментира Осипенко, цитиран от "Дарик".

Според него Лудогорец няма как да има проблеми с мотивацията и психологията.

"Не мисля, че отбори като Лудогорец имат проблеми с мотивацията или психологическото състояние. Там са подбрани футболисти от висока класа не само във футболен план, но и в психологически. Затова такива поражения, както от Милсами, така и от Литекс, могат само да ги разгневят", заяви специалистът.

Той отговори по интересен начин на въпроса как тимът му ще спре Марселиньо, който се завръща за реванша.

"Марселиньо не е влак, за да трябва да го спираме. Той има два крака, две ръце и една глава, колкото имат и нашите футболисти. Ние също ще играем, така че Марселиньо трябва да мисли как да избяга на нашите играчи", посочи треньорът на Милсами.

Според Осипенко, който и от двата отбора да се класира за следващата фаза, той ще изпита трудности в мача срещу следващия съперник - Шкендербеу.

"Трябва да кажа, че този жребий не е подарък нито за нас, нито за Лудогорец. Който и да продължи, няма да му бъде лесно", сигурен е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички