Ангел Петричев: Време е за мъже


Ангел Петричев: Време е за мъже

1170 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че футболистите на разградския тим трябва да покажат мъжество и да остранят молдовския Милсами, въпреки че загубиха първия мач с 0:1.

„Отиваме единствено за победа, защото това е единственото, което ни устройва. Историята на Лудогорец помни и три пъти поред да сме падали и след това да сме се вдигали, така че е време за мъже. Очевидно е, че отборът не се намира в най-добрата си форма, но с мъжество може да се постигне крайният резултат“, сподели Петричев при заминаването на тима на летище София.

"Преди първия мач предупредих, че ни очаква труден двубой, доста ми се присмяха, но аз знаех срещу какъв отбор се изправяме. В крайна сметка ние сме по-класният отбор. Ние си правим на определени моменти животът труден, а след това се мобилизираме, важното е, че винаги успяваме.“, добави още той.

„Треньорският ни щаб работи изключително професионални и имаме пълно доверие на Бруно Рибейро. Да, действително започваме колебливо, но съм убеден, че колелото ще се завърти, просто се надявам нашите привърженици да имат търпение. Сигурен съм, че ще бъдем много силни този сезон“, сподели Петричев.

„Не сме мислили за смяна на треньора, ние отиваме само с мисълта за победа. Вариант Б, в който Лудогорец да загуби, не влиза в нашите планове. Ние отиваме, а да продължим напред.", категоричен е изпълнителният директор.

Двубоят с Милсами е утре от 18:00 часа в Молдова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички