Орманджиев: Ще подкрепя Лудогорец срещу Ливърпул, защото съм българин


Орманджиев: Ще подкрепя Лудогорец срещу Ливърпул, защото съм българин

2359 0

Бившият шеф в ЦСКА Стефан Орманджиев ще подкрепя Лудогорец в мачовете им срещу Ливърпул. Това призна самият екссъдия пред ТВ+.

"Аз ще подкрепям Лудогорец в мача им срещу Ливърпул, защото съм българин. Родолюбец съм и винаги съм на страната на българските отбори" каза синът на легендата Стоян Орманджиев, като сподели, че е нормално неговото мнение по този въпрос да се различава от това на Стойчо Младенов. Наставникът на „армейците" бе категоричен, че ще подкрепи английския клуб в сблъсъка с разградчани.

Той не подмина и темата за ЦСКА.

"Положението в клуба е тежко, но хората, които се борят за изваждането на отбора от кризата, заслужават адмирации. За мен не е нормално всяка година да се привличат нови играчи на "Българска армия", защото това не води до нищо добро. Ето Лудогорец - запазват състава си и надграждат. Затова не е чудно, че влязоха в групите на Шампионска лига. Не е въпрос само на пари. На ЦСКА е трудно да играе срещу състава от Разград и е нормално на ръководството да напомнят колко загуби е натрупал отборът на Стойчо Младенов", каза още Орманджиев.

"Много клубове, които не са изрядни с лиценза си, ще трябва да се замислят докога ще им се правят компромиси", твърди Орманджиев.

"Само усилията на БфС не са достатъчни, за да се отървем от язвата, която разяжда българския футбол", коментира той за черното тото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички