Допинг ченгета ще изненадват Лудогорец


Допинг ченгета ще изненадват Лудогорец

1462 0

Внезапни допинг проверки могат да бъдат направени всеки един момент на Лудогорец покрай участието на тима в груповата фаза на Шампионската лига. От понеделник, УЕфА задължава разградчани да изпращат пълната програма на тима по дни и часове. Шампионите дори са задължени да назначат човек, който да отговаря за футболистите и да знае кой къде се намира във всеки един момент, пише "Тема спорт”.

Допинг проверките могат да бъдат осъществени най-често по време на тренировка на отбора. Съществува вариант УЕфА да изпрати допинг ченгета и на мач от вътрешното първенство. Тогава ще бъдат проверени само играчите на Лудогорец, а не и двата отбора.

Със сигурност "зелените" ще попаднат под контрола на европейската централа поне 2-3 пъти в следващите няколко месеца. Едно идване на допинг ченгетата означава проверка на 8-10 футболисти. Те могат да бъдат изтеглени чрез жребий или самият проверяващ да посочи имената на играчите. Освен това вече могат да бъдат взимани и кръвни проби, а не само урина.

Ако по стечение на обстоятелствата даден играч не присъства на тренировката на отбора, това също трябва да бъде обявено. Лудогорец има 60 минути да осигури даден футболист, ако допинг ченге е в България и реши да тества точно него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички