"Орлите" продават национал в шампионат от Топ 5 в Европа


"Орлите" продават национал в шампионат от Топ 5 в Европа

1037 0

Лудогорец може да продаде през зимата един от ключовите си футболисти, твърди "Тема Спорт". Става въпрос за вратаря Владислав Стоянов. Шампионите са получили редица запитвания от чужбина за национала. Сред тях има и такива от няколко клуба, които се подвизават в Топ 5 на първенствата в Европа.

27-годишният вратар е бил наблюдаван в почти всички срещи в Шампионската лига през този сезон. Най-сериозно впечатление на мениджърите са направили изявите му в плейофа със Стяуа (0:1) в Букурещ и сблъсъците с Реал (Мадрид) на "Васил Левски" и "Бернабеу". В първата среща с "Кралете" юношата на ЦСКА отрази дузпа на Кристиано Роналдо.

Засега от Лудогорец не желаят да коментират евентуална раздяла с неизменния титуляр. Ако обаче пристигне добра оферта в следващите седмици, те може да склонят да го пуснат. Самият вратар също е отворен към нови предизвикателства.

"Никой нищо не е говорил с мен за оферти. Всички ме питат, но нищо не е достигнало до мен до този момент. Щастлив съм в Лудогорец, но ако дойде добра оферта, ще я обмислим", заяви стражът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички