Оправданието на Лудогорец за 5-ото поредно поражение в Лига Европа


Оправданието на Лудогорец за 5-ото поредно поражение в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2193 0

Завърналият се наскоро в игра Владислав Стоянов, който беше сред титулярите за Лудогорец при поражението с 1:3 от Антверп, сподели, че пандемията "Covid-19" е направила така, че отборът да не може да се готви пълноценно и това е една от причините за слабата игра на шампионите на България в Европа. 

Стоянов сподели, че отборът е изглеждал по-добре през втората част на мача - нещо, което спомена и Станислав Генчев, въпреки че само за 2-ото полувреме резултатът беше 2:1 в полза на Антверп. Белгийският отбор пък профука куп положения през първото полувреме.

"Всеки може да си направи преценка за себе си и след 4 загуби може да се стигне до колебания. Изглеждахме доста добре през второто полувреме, но нямахме и късмет. Направихме необходимия разбор на полувремето“, започна Стоянов.

"Годината е ненормална, почти не сме тренирали заедно с тези карантини и болести. Трябва да сме в пълен състав през зимата, за да направим добра подготовка, тогава ще може да се стиковаме и да направим добър пролетен полусезон“, завърши стражът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички