Генчев обясни защо Лудогорец загуби за 5-и пореден път в Лига Европа


Генчев обясни защо Лудогорец загуби за 5-и пореден път в Лига Европа
Снимка: Ludogorets.com

1654 0

Старши треньорът Станислав Генчев не беше особено доволен от своите възпитаници след поредното поражение на Лудогорец в Европа, което остави отбора категорично на дъното в класирането на група J с 0 точки. Това се очертава като най-слабото представяне на тима в надпреварата, а Генчев беше категоричен, че не може с едно добро полувреме отборът да се надява на каквито и да е резултати в турнирите на Стария континент. 

"Разочаровани сме, след като сме загубили, няма от какво толкова да сме доволни. Много слабо първо полувреме за нас и по-добро второ. Изравнихме и създадохме шансове, но допуснахме груби грешки след това и логично загубихме", категоричен бе Генчев. 

Той отдаде заслуженото и на Антверп, след като белгийците за втори пореден път надиграха категорично Лудогорец и показаха отлична игра. 

„Не е достатъчно да играем добре само едно полувреме. Бяхме по-добри през второто полувреме спрямо първото, защото създадохме няколко добри положения. Съперникът обаче също се справяше на ниво. Противникът е много добре организиран и печелеше топката по отличен начин, след като я загуби. През първото полувреме, също така, играхме със сериозно напрежение, което допринесе за непредизвиканите грешки", каза треньорът на "орлите". 

Той коментира и принудителната смяна, която се наложи да направи. Икоко получи травма и се наложи Георги Терзиев да играе на позицията "ляв краен бранител" - нещо, което рядко се е налагало в кариерата на българския национал. 

"Действително Икоко играе силно напоследък. За жалост нямахме равностоен заместник, но второто полувреме беше добро, въпреки че Терзиев не играеше на типична за себе си позиция, той се справи добре", каза Генчев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички