Официално: Лудогорец с една сделка - "два заека" - единият е аут, другият е "уловен"


Официално: Лудогорец с една сделка - "два заека" - единият е аут, другият е "уловен"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1960 0

От Лудогорец обявиха официално важни рокади в клуба. Те касаят двама футболисти - Руан Секо бе привлечен с постоянен трансфер след престоя под наем, докато Нонато бе продаден за постоянно.

Нападателят, който вкара 9 гола и даде 3 асистенции с разградчани в 29 сблъсъка, бе успешно привлечен от Сантос. Нонато пък вече е част от Сао Пауло, като се посочва, че е част от сделката за Круз.

"Това е поредна сделка на Лудогорец от началото на годината" - пишат от клуба. Ето и цялото съобщение за двата трансфера без редакторска намеса:

Още: Лудогорец - Сигма Оломуц по ТВ: Кога и къде да гледаме приятелския мач на "орлите"?

Лудогорец купи за постоянно Руан Секо и продаде Нонато

Руан Секо Круз остава за постоянно в Лудогорец

"ПФК Лудогорец и бразилския Сантос финализираха успешно преговорите за постоянния трансфер на Руан Круз. Нападателят бе привлечен под наем от отбора на Пеле през юли 2023 година, като след изтичането на договора за преотстъпване Круз автоматично става футболист на дванадесеткратните шампиони. С екипа на "орлите" до момента той има 9 гола и 3 асистенции в 29 мача във всички турнири.

Част от сделката за Руан Круз е и изходящият трансфер на Нонато в гранда от Сао Пауло. Бразилският полузащитник, който отбеляза победния гол за Лудогорец срещу Рома на Моуриньо, играе в Сантос под наем от август 2023 г. и след изтичане на контракта му за преотстъпване той става собственост на осемкратния шампион на Бразилия.

Това е поредна сделка на Лудогорец от началото на годината. Преди няколко дни дванадесеткратните шампиони финализираха трансфера на Доминик Янков в канаднския отбор от МЛС ФК Монреал. Халфът Мунир Шуиар пък бе преотстъпен на втородивизионния френски Амиен" - гласи то. 

Още: Бранител за 3 милиона лева сред основните трансферни цели на Лудогорец

Босът на Ференцварош ще възражда идеята за Балканска лига, вълнува се от мачове с Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички