Новина от "Тича": Любо Пенев ще поеме Лудогорец!


Новина от "Тича": Любо Пенев ще поеме Лудогорец!
Снимка: БГНЕС

2285 0

Любо Пенев е следващият треньор на Лудогорец. Новината дойде от стадион "Тича", където шампионите удариха Черно море. Тя бе коментирана по трибуните.

Повечето фенове са били на мнение, че Ради Здравков, който бе назначен за помощник на Бруно Рибейро в Лудогорец, е дошъл, за да разчисти пътя за Пенев, който да е следващият треньор на тима. Неслучайно някои са припомнили, че Здравков дълги години беше в един екип с Пенев, пише "7 дни спорт".

Някои от ултрасите обаче са на мнение, че назначението на Здравков е продиктувано от перфектния му португалски език, което ще осигури добра комуникация между Рибейро и играчите.

Иначе Здравков бе посрещнат радушно на "Тича", тъй като запалянковците не са забравили, че през сезон 1999/2000 той успя да върне Черно море в елита, след 6-годишен престой във втория ешелон.

Новината е малко шокираща, предвид отношенията между Ел Голеадор и собственика на разградчани Кирил Домусчиев. Както е добре известно, след уволнението на Пенев като национален селекционер, той влезе в открит конфликт с Домусчиев и двамата си размениха обиди публично.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички