Нордселанд - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на конференциите?


Нордселанд - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на конференциите?
Снимка: Lap.bg

4030 0

12-кратният шампион на България Лудогорец продължава с битките си в груповата фаза на Лигата на конференциите. Във втория си сблъсък от група H "орлите" гостуват на датския Нордселанд.

Отборът на Ивайло Петев започна отлично, като в първия мач победи с категоричното 4:0 Спартак Търнава в Разград. Домакините не оставиха никакво колебание кой е отборът с по-голяма класа и заслужено грабна 3-те точки. Нордселанд загуби от фаворита в групата - Фенербахче, и е с 0 точки.

Лоша серия за датския тим

Това със сигурност ще мотивира до краен предел датчаните да спечелят първите си точки в групата, надявайки се да стигнат до успех срещу Лудогорец. През уикенда Нордселанд завърши 0:0 с Вайле в местния шампионат и остана на третото място. В последните си 5 мача във всички турнири отборът няма победа в редовното игрово време. Единствено за Купата на Дания победиха съперника си Колдинг ИФ, но след дузпи.

Разградчани от своя страна победиха Левски с минималното 1:0 на стадион "Георги Аспарухов". Победата не дойде никак лесно, а Ивайло Петев разчиташе на титулярите си в двубоя. Те обаче са свикнали да играят в цикъл с два мача през седмицата, така че би трябвало да са изцяло възстановени за срещата. Любопитно ще е Петев на кой от двамата си вратари ще заложи, като след грешка на Симон Слуга срещу Левски на вратата застана Серджио Падт.

Албанският съдия Юджин Джая ще ръководи срещата на 10-хилядния стадион "Right to Dream Park". Помощници на Джая, който в момента е съдия №1 на Албания, ще бъдат сънародниците му Рейди Авдо и Дояндо Мифтари. Четвърти рефер е Елдориян Хамити.

Джая има скорошна връзка с българския футбол, тъй като ръководи втората среща в турнира Лига на Конференциите между ФКСБ и ЦСКА 1948. Румънците спечелиха мача с 3:2. Отделно от това албанецът е ръководил и няколко мача на български юношески национални отбори в Европейски квалификации.

ТВ излъчване

Срещата Нордселанд - Лудогорец стартира точно в 22 часа. Ще може да я наблюдавате пряко по bTV Action, както и да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички