Николич: Стига с българите, нека сега те мислят за нас!


Николич: Стига с българите, нека сега те мислят за нас!

1792 0

"Видяхме триумфа на Лудогорец над Марек и че новият треньор даде почивка на някои ключови играчи. Също така не ни убегна, че Дерменджиев даде шанс на някои нови...Но стига с българите, отделихме им прекалено много внимание. Нека сега те мислят за нас".

Така треньорът на Партизан Марко Николич коментира очакванията си от мача реванш с Лудогорец в Шампионска лига, който е в сряда.

"Сблъсъкът е с чудото от Разград - те биха Динамо (Загреб), ПСВ (Айндховен), Черноморец (Одеса), Лацио, победи ги само Валенсия", опонира му журналистът на "Спортски журнал".

"Всичко това е вярно, но нека видим как те ще се справят в Белград. Те ще дойдат в нашия дом, пред нашите фенове. Ако се окажат по-добри, честито! Ще им стиснем ръцете, но дотогава...", отвръща Николич.

"Вълнението расте. Залогът е висок, ние живеем за момента, в който топката ще бъде изритана от центъра", споделя младият специалист и признава, че Партизан е тренирал дузпи, ако се стигне до тяхното изпълнение.

"Мислил съм за това. Сериозни хора сме, нищо не е оставено на случайността. Не мога да кажа, че ги предпочитам, но нямам нищо против тях. Разбира се, ще гледаме победителят да се реши рано", закани се треньорът на сръбския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички