Чворович: Дано съотборниците ми не се уплашат от "гробарите"


Чворович: Дано съотборниците ми не се уплашат от "гробарите"
Снимка: БГНЕС

1054 0

Вратарят на Лудогорец Ива Чворович надълго и нашироко коментира пред сръбските медии предстоящият реванш между разградчани и Партизан в Шампионска лига. Първият мач на българска земя завърши 0:0.

"Ще ни бъде много по-трудно, отколкото в Разград, пророкува стражът. - Медиите в България от ден на ден подчертават, че на "ЮНА" ни очаква ад. Аз искрено се надявам, че другите играчи няма да се уплашат от "гробарите", коментира Чворович.

Футболистът изказва опасенията си: "Сиатуацията ни не е никак добра. Със сигурност ще играем без Барт, Терзиев и Минев. Проблемът е, че и заместникът на Минев - Витиня, също е контузен и от първата минута ще играе Брайън Ангуло", споделя той.

"Много хора в България очакват, че ще се класираме напред лесно, защото играхме в Европа през миналия сезон, продължава сръбският играч. - Ние знаем, че това не е така и задачата ни е много трудна. И ние бяхме погълнати от малка криза, което е нормално във всички клубове. В сряда мачът ще се реши от това кой първи ще отбележи гол. Надявам се, че ще бъдем ние", вярва той.

Накрая Чворович споделя, че не се надява да играе в Белград. "Малък е шансът да пазя аз. Колегата Стоянов е недосегаем", категоричен е Чворович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички