Недялков: Това не е провал, целта в Лига Европа е да ни уважават като отбор


Недялков: Това не е провал, целта в Лига Европа е да ни уважават като отбор
Снимка: lap.bg

1676 0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков коментира отпадането на тима от Шампионска лига и влизането в Лига Европа. Той заяви категорично, че отпадането на тима на крачка от групите на най-силния клубен турнир в Европа не е провал за тях.

"Какво не достигна? Това, че не можахме да вкараме. Направихме всичко необходимо, играхме може би фантастично, но не се получи. Това е, малшанс във футбола", започна той пред "Max sport 3" след мача с Малмьо.

"Когато искаш да победиш, поемаш необходимите рискове, а когато поемеш риск, ти вкарват гол. Хубавото е, че се върнахме в мача. Надявахме се да вкараме още един гол, но не се получи", допълни бранителят.

"Не е провал отпадането ни, Лудогорец израства с всеки мач, виждате с какви отбори играем, какви отбори отстраняваме. Лудогорец върви все по-нагоре и по-нагоре. Целта ни в Лига Европа е да се представим на високо ниво и да ни уважават като отбор. За какво да съжаляваме повече? Изпуснахме най-сладко, да играем в Шампионска лига при големите", каза още капитанът на "орлите". А любопитен факт е, че Лудогорец бе отборът с по-скъп състав в този дуел. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички