Не само за Кирил Десподов, Ангел Петричев се похвали с оферти за "много" играчи на Лудогорец


Не само за Кирил Десподов, Ангел Петричев се похвали с оферти за "много" играчи на Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

2559 0

Днес, 6 юли, Лудогорец по доста нетрадиционен начин получи 12-ата си шампионска титла. Припомняме, че разградчани станаха шампиони в последния кръг от миналия сезон в Първа лига и не се намери по-подходящ момент за награждаване от днешния ден.

След церемонията по награждаването на вече 12-кратния шампион на България изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев коментира ситуацията около "орлите". И по-точно трансферните планове и офертите, които са получени.

Рекордните трансфери и мечтата Шампионска лига

"Не само за Кирил Десподов, за много наши играчи има оферти. За Игор Тиаго рекорден и страхотен трансфер. В момента в Бразилия изключително много се коментира този трансфер. Вече за бразилците много по-атрактивно звучи българското първенство. Това е двоен удар за Лудогорец", сподели Петричев и продължи за амбициите в Шампионска лига.

"Шампионска лига е една мечта. Хората, които следят футбол отблизо знаят, че вече много по-трудно се влиза там, но искаме да бъдем там, защото сме били и знаем какво е. Аз се доверявам изцяло на треньора, който каза, че отборът е готов. Имаме тежък жребий в квалификациите на Шампионска лига, защото Балкани не се страхува да атакува. Надявам се с помощта на нашата публика да отстраним Балкани".

 Спечелената и изстрадана последна титла

"Всяка една титла е била трудна само по себе си. Тази титла беше много тежка. Явно Ивайло Петев е орисан да се справя и то по трудния начин. Благодаря му много, защото помогна на Лудогорец в най-трудния момент, както знаете – приятел в нужда се познава. Желая успех на всички български отбори. Всички знаят колко важно е да имаме възможно най-много отбори в европейските клубни турнири", каза още той, като определи, че начинът за празнуване е бил "необичаен" и благодари на "над 3000 души, които са дошли да изпразнуват". А самият Кирил Десподов отново показа самочувствие, като заяви, че докато е в Лудогорец ще има "луди" мачове в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички