Тотално "обърнаха палачинката" на Лудогорец в Европа - всичко е наопаки


Тотално "обърнаха палачинката" на Лудогорец в Европа - всичко е наопаки
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3224 0

Ситуацията за българския шампион Лудогорец в Европа се промени из основи. "Орлите" оцеляха при гостуването си в Швейцария и макар и да не записаха първа победа там, успяха да не загубят, след като Сервет определено имаше доста повече шансове за гол (макар и само един от тях 100%-ов голов). Във въпросния пъти мач Сервет бе фаворитът, но сега това далеч не е така.

Лудогорец е фаворит срещу Сервет

Докато швейцарците имаха леко предимство у дома, то сега разградчани имат доста по-големи шансове за успех в Разград. След нулевото равенство "орлите" приемат съперника на "Хювефарма Арена" в Разград - дни след като там сломиха и изместиха от лидерската позиция в efbet Лига Черно море. А какво предимство дава на футболистите на Георги Дерменджиев платформата за онлайн спортни залози efbet?

Коефициентът за победа на Лудогорец в редовното време и класиране за осминафиналите е 2,10, докато ставката за успех в полза на Сервет Женева е 3,65. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 3,35. Този път дуелът помежду им е от ранната програма - ще започне в 19:45 часа българско време.

"Орлите" печелят всеки от последните си четири официални мача у дома, като в три от случаите това идва и със "сухи мрежи" (включително и успехът над Нордселанд). В груповата фаза за Лигата на конференциите разградчани спечелиха всеки от домакинските си мачове на 0. Българският тим ще опита да стигне осминафиналите в европейски клубен турнир за първи път от сезон 2013/14 насам. Бернард Текпетей ще е една от големите заплахи, като той има 11 попадения през сезона, а три от последните му четири са откриващи голове за тима.

Любопитен факт е, че Лудогорец е имал 22 жълти картона през сезона в турнира - вторият най-висок показател по това отношение. През миналата кампания "орлите" отпаднаха на тази фаза след дузпи срещу Андерлехт. Два от трите им мача след подновяването на сезона пък завършват при равен (единият доведе и до дузпи - за Суперкупата на България срещу ЦСКА 1948).

Ще има ли драма с дузпи на Лудогорец - Сервет?

Какво ни очаква на Лудогорец - Сервет?

При ново равенство ще има две продължения от по 15 минути и след това потенциално дузпи. Коефициентът на efbet за това разградчани да продължат напред след продължения е 10,00, докато да го сторят след дузпи - 13,00. Съответно пък ставката за това Сервет да се класира за осминафиналите след продължения е 17,00 (и 13,00 да го стори след дузпи).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички