Наказан от Лудогорец лети за Истанбул


Наказан от Лудогорец лети за Истанбул
Снимка: БГНЕС

1336 0

Вторият капитан на Лудогорец Марселиньо ще пътува с отбора за Турция за първия мач от група С на Лига Европа срещу местния Истанбул Башакшехир, въпреки че няма да играе заради наказание. Двубоят е в четвъртък от 20 часа в най-големия турски град. Бразилецът с български паспорт ще изтърпява последната си санкция от 3 мача.

"Групата ни е максимално свита. Ще пътуват всички налични играчи. Вземам и наказания Марселиньо, за да поддържа игрови ритъм, макар и само в тренировките. Безспорно ще ни липсва", заяви пред „24 часа" старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо.

Добрата новина след победата над Славия с 4:0 в София е, че няма играчи с оплаквания от контузии. Неделният ден беше почивен за футболистите на Херо, който остана в Разград, за да гледа на видеозапис последния мач на Истанбул Башакшехир при успеха с 3:2 срещу гранда Фенербахче от четвъртия кръг в турската суперлига в събота.

"Нашето разузнаване сочи, че безспорно са солиден отбор. Отиваме да се надиграваме. Дано имаме късмет и постигнем добър резултат", призна Херо. 58-годишният бургаски специалист ще проведе две тренировки с отбора на Лудогоре" преди отпътуването за Истанбул. Групата лети за Турция с чартър от Варна в 10,30 часа в сряда. В същия час, но в петък е обратният полет. В часа на мача на стадион „Башакшехир Фатих Терим" е последната тренировка на Лудогорец.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички