НАЙ-ВАЖНОТО преди Берое - Лудогорец


НАЙ-ВАЖНОТО преди Берое - Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1185 0

Шампионът на България Лудогорец гостува на Берое в мач от 20-тия кръг на efbet Лига. Възпитаниците на Валдас Дамбраускас ще се опитат да увеличат аванса си на върха на класирането, след като ЦСКА направи нулево равенство срещу Локомотив Пловдив. В момента "Орлите" имат актив от 45 точки, докато Берое е на пето място с 32. Старозагорци са в серия от четири поредни поражения срещу разградчани, като последният двубой между двата тима завърши при резултат 2:0 в полза на Лудогорец.

В последните си 5 мача Лудогорец има три победи (над Ботев Враца, Етър и ЦСКА), равенство с Арда Кърджали (2:2) и загуба от Локомотив Пловдив (2:3). Берое спечели мачовете си с Царско село (2:0) и Ботев Враца (2:1), но завърши наравно с Монтана (0:0) и Славия (1:1). В последния кръг възпитаниците на Димитър Димитров - Херо загубиха от Черно море с 1:2.

Срещата може да се окаже решаваща за бъдещето на Димитър Димитров - Херо начело на заралии. След поражението от Левски в 1/8-финалите в турнира за Купата на България се заговори за оставка на специалиста, но от клуба обявиха, че няма да има рокади. Предстоят двубои с Локомотив Пловдив и ЦСКА, които със сигурност ще бъдат от голямо значение за тима.

Началният час на срещата на стадион "Берое" е 14:30 ч. Двубоят ще бъде предаван по Диема спорт. Може да следите срещата НА ЖИВО и в sportlive.bg.

Преди двубоя Валдас Дамбраускас заяви, че Берое играе интересен футбол.

Димитър Димитров - Херо пък сподели, че ще бъде тежко срещу противник като Лудогорец.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички