На Рибейро и през ум не му минава за оставка


На Рибейро и през ум не му минава за оставка
Снимка: ludogorets.com

1418 0

Бруно Рибейро въобще не си и помисля за раздяла с Лудогорец, въпреки че под негово ръководство тимът е в серия от пет поредни загуби. Мечтите на босовете Домусчиеви за нов пробив в Шампионска лига пък бяха разбити на пух и прах след 1:2 от Милсами във втория квалификационен кръг на Шампионка лига.

"Разбира се, че продължавам с Лудогорец. Чака ни много работа", обяви португалецът веднага след срещата в Молдова.

"Първата част беше много добра, имахме 3-4 добри ситуации, но не успяхме да вкараме. Във втората част рискувахме, играхме с трима в защита. Опитахме и дори бяхме сигурни, че ще отбележим след почивката, но за съжаление на се получи", анализира мача Рибейо.

"Играем на всеки три дни, нямахме време за почивка, много мачове, много пътувания, опитахме най-доброто, играхме с двама нападатели, но не успяхме да изпълним целта, да и да преминем в следващия кръг", каза още специалистът.

"Трябва да работим повече тактически. До момента повече сме играли мачове или сме пътували, отколкото сме тренирали", завърши Рибейро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички