Моуриньо: Лудогорец е страхотен проект и голям клуб


Моуриньо: Лудогорец е страхотен проект и голям клуб

2415 0

Новият треньор на Лудогорец Бруно Рибейро разкри, че лично Жозе моуриньо му е препоръчал да поеме разградчани, защото шампионът на България представлява "страхотен проект и голям клуб".

"Имам много добри отношения с него. Работил съм с него, той е като мой брат. Родени сме в един и същи град, неговият баща ми даде път в професионалния футбол, когато бях на 17 години във Витория Сетубал. Те са като мое семейство", категоричен бе Рибейро пред "Нова телевизия".

"Той знае всичко за мен, всеки ден разговаряме с него и му изпращам тренировъчните ми програми, моята методика. Чуваме се постоянно и е наясно с идеите ми, тактиката ми и всичко останало. Каза ми, че става въпрос за страхотен проект и голям клуб....И ето ме тук.

Искам да направя играчите по-добри. Да помогна на клуба да стане още по-успешен. Всичко изглежда наистина великолепно тук и както вече казах - преди 6 години Лудогорец е бил в трета дивизия, а сега играе в Шампионската лига. Мисля, че това е единственият подобен клуб в света", похвали португалецът работата в клуба през последните години.

Що се отнася до методиката му на работа той е категоричен, че е същият като Моуриньо - абсолютен работохолик.

"Да, визията ни за футбола е една и съща. И аз като него обичам да работя изключително здраво. Държа много на професионализма. Идвам на работа в 8 сутринта и приключвам в 9 вечерта. Животът ми е футбол.

Обичам работата си и ще работя напълно отдадено за новия ми клуб през цялото време. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си. Млад съм, но знам какво мога. Хората също са наясно с моите качества. Щастлив съм, че ще мога да помогна", сподели още Рибейро пред "Нова телевизия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички