Рибейро: Играчи на Челси може да дойдат в Лудогорец, Моуриньо ще помага


Рибейро: Играчи на Челси може да дойдат в Лудогорец, Моуриньо ще помага
Снимка: Getty Images/Guliver

3468 0

Смятаният за нов треньор на Лудогорец Бруно Рибейро направи сензационно признание, като заяви, че е възможно някои от футболистите на Челси да дойдат в Лудогорец за следващия сезон. Освен това Рибейро увери, че мениджърът на английския шампион Жозе Моуриньо ще помага на разградския тим.

"Има вероятност някои футболисти на Челси да дойдат в Лудогорец. Ще разговаряме с Моуриньо и ще видим дали това може да се случи. Но при всяко едно положение, той ще ни помогне. Нуждаем се от трима или четирима нови футболисти“, сподели Рибейро пред Нова телевизия.

Повод за подобно изказване е фактът, че Бруно Рибейро е много близък с Жозе Моуриньо и е изкарал стаж при него в Челси и Реал Мадрид.

Относно идването си в Лудогорец Рибейро заяви: "Идвам в голям клуб. Преди 6 години Лудогорец е бил в трета дивизия, а сега играе в Шампионската лига. Мисля, че това е единственият подобен клуб в света“.

Агентът на треньора Сесар Бонавентур обяви, че договорът на Рибейро с разградския тим ще бъде за две години. От Лудогорец все още не са обявили официално трансфера, но се очаква това да стане съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички