Моци отново очаква люта битка за титлата, жегна ЦСКА за похарчените пари за трансфери


Моци отново очаква люта битка за титлата, жегна ЦСКА за похарчените пари за трансфери
Снимка: ludogorets.com

2075 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци очаква битката за титлата и през настоящия сезон да се води докрая. Както бе и миналата година. Според него парите, които ЦСКА са дали за селекция ще дадат резултат, а Левски може да се намеси в титлата.

Лудогорец, ЦСКА и ... Левски в битката за титлата

 "Със сигурност отново ще има битка до края. Виждате колко пари дадоха от ЦСКА, за да направят силна селекция. ЦСКА 1948 също са един много силен отбор. Да не забравяме и Левски, които според мен също могат да се намесят в битката за титлата", каза техническият директор на разградчани пред БНТ.

"Малко се бях притеснил, когато не всичко беше в нашите ръце. След мача на "Армията", когато спечелихме с 1:0 бях на 99% сигурен, че ще станем шампиони", допълни Козмин Моци.

Трансферите в Лудогорец са нужни за основната цел Шампионска лига

 Относно новите попълнения в тима: "Търсим добри футболисти, които да ни помогнат за нашата цел - Шампионска лига. За Руан адаптацията може да е по-дълга, защото той идва от Бразилия. Другите момчета вече са играл в Европа. Наясно сме с това, че са позволени само до 20 чужденци, така че може и ние да продадем някои играчи". Моци изрази и мнение за Петев и по-конкретно дали ще бъде заменен при нови провали на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички