Моци: Дузпите в Лудогорец са моя задача


Моци: Дузпите в Лудогорец са моя задача

808 0

Централният бранител на Лудогорец Козмин Моци сподели, че е започнало да му харесва да бъде реализатор. До момента той е с 4 гола в А група, като три от тях са от дузпа.

"Преди да започна да изпълнявам наказателни удари, някои от колегите ми изпуснаха. Затова треньорът прецени да ме сложат мен и това е моят момент. Преди това не бях свикнал да бия дузпи и не бях основен изпълнител. Първата, която изпълних, бе срещу Стяуа в плейофа за Шампионската лига. Тогава отбелязах, а сега вече това ми е задача", каза пред сайта на румънската федерация Моци, който прави най-резултатния сезон в кариерата си.

31-годишният футболист попадна в състава на селекционера Ангел Йорданеску за контролите с Литва и Испания, съответно на 23 март в Гюргево и на 27 март в Клуж.

"Тези срещи са добри за подготовката ни за европейското във Франция през лятото. Хубаво е, че имаме възможност да премерим сили с отбор от калибъра на Испания. Искам да срещнем Ла Фурия и на финалите във Франция, тъй като това ще означава, че сме преминали груповата фаза и се представяме добре. Много желая това да се случи. Националният ни отбор има необходимото, за да изпълни тази цел. Срамно е обаче, че няма да играем на най-големия ни стадион, но хората в Гюргево и Клуж ще ни посрещнат с отворени обятия", каза Моци, цитиран от "Тема спорт".

Освен него в състава на Румъния за проверките е и голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешерю.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички