Мисиджан: На "Бернабеу" хубаво си полафих с Гарет Бейл


Мисиджан: На "Бернабеу" хубаво си полафих с Гарет Бейл
Снимка: Ивай Йочев

1472 0

Крилото на Лудогорец Върджил Мисиджан разкри пред медиите в Холандия любопитни факти покрай участието си в Шампионска лига. Холандецът сподели, че е щастлив от факта, че е преподписал с шампионите и очаква Лудогорец отново да триумфира в "А" група.

"Шампионска лига дава много специален опит. Най-много ме впечатли мачът с Ливърпул на "Анфийлд", където препълненият стадион пее 90 минути", разкри Мисиджан пред "Voetbal International".

21-годишният футболист разкри, че не си е разменил фланелката с нито един известен играч от Реал, Ливърпул или Базел. "Не съм такъв, че да хукна след края на мача по някой известен играч. Но след двубоя с Реал на "Бернабеу" хубаво си поговорих с Гарет Бейл".

Върджил признава, че е доволен от удълженото сътрудничество с Лудогорец. Клубът също е доволен от това.

"В разград е малко скучно, но когато играеш футбол, когато си в Шампионска лига, това няма значение", категоричен е холандецът.

"През новия сезон очаквам с Лудогорец отново да играем в Шампионска лига. Първо обаче трябва да сме шампиони. За момента сме заедно с ЦСКА начело. Но и миналата година ние решихме титлата почти в последния кръг", разкрива още крилото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички