Минев пропуска контролата с Унион (Берлин)


Минев пропуска контролата с Унион (Берлин)
Снимка: БГНЕС

1162 0

Левият защитник на Лудогорец Йордан Минев се е завърнал с контузия от лагера в Турция. 34-годишният национал има проблем в областта на коляното. Той е почувствал болки точно ден преди контролата с Динамо Москва (1:1), пише "Тема Спорт". Именно това е причината треньорът Георги Дерменджиев въобще да не го използва.

Все още не е ясно колко точно време ще бъде необходимо на бившия защитник на ЦСКА и Ботев Пд да се възстанови от травмата си.

При всички положения от спортно-техническия щаб няма да рискуват с връщането му на терена. По всяка вероятност Минев няма да бъде използван в контролата с Унион Берлин, която е на 25 януари (неделя).

Извън сметките ще остане и Браян Ангуло, който продължава възстановяването си от операция на менискуса. Колумбиецът обаче ще се присъедини към съотборниците си в Марбея, след като пропусна лагера в Турция.

В същото време фирмата организатор на престоя на Лудогорец в Испания Football Impact окончателно утвърди съперниците, с които тимът ще играе. Сред тях освен Унион Берлин са още хърватският Риека и Спартак Москва. Скоро се очаква официално да бъдат обявени и контролите с Днепър и Динамо Киев.

В първоначалните планове на Лудогорец бе предвиден спаринг с Виктория Пилзен, но клубът поиска да премери сили с лидера в Украйна вместо с чехите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички