Мениджърът на Хамза: Стяуа е по-добър избор за него от Лудогорец


Мениджърът на Хамза: Стяуа е по-добър избор за него от Лудогорец
Снимка: www.uefa.com

1544 0

Мениджърът на нападателя Юнес Хамза Михаел Жоица е на мнение, че той трябва да продължи кариерата си в Стяуа. Той обаче опроверга информациите, че тунизиецът е преговарял с румънския клуб, като сподели, че дори няма запитване за играча от страна на румънския гранд.

"Българите дадоха значителна сума за него през миналото лято и няма да го пуснат да си тръгне лесно. Той иска да бъде в клуб, който да разчита на него и да може да показва качествата си. Мисля, че Лудогорец е добър избор за него, но Стяуа е много по-добър. Казвам това с цялото си уважение към българския отбор. Лудогорец може да играе в Шампионската лига, но разликата със Стяуа е огромна. Засега обаче не е имало нито оферта, нито запитване", коментира Жоица.

Самият Хамза заяви, че не мисли за трансфер в момента, но потвърди, че собственикът на Стяуа Джиджи Бекали го иска в клуба.

"Наистина към момента не знам нищо за трансфер. Продължавам да тренирам с Лудогорец, имам договор за още 2 години. Сезонът не е свършил и аз не мисля за трансфер на този етап. Нямам желание за преговори с който и да било, въпреки че е истина, че в Стяуа ме иска Джиджи Бекали. Нещата в Лудогорец вървят добре, няма и никакви финансови проблеми", коментира нападателят пред sport.ro.

"В Румъния се чувствах добре, харесвах страната и феновете, ако получа конкретна оферта ще я разгледам. Не мисля, че ще е проблем да подпиша със Стяуа, въпреки че съм играл в Петролул, все пак съм професионалист. Ще бъде добър подарък за рождения ми ден един голям контракт. Ако ми се обади Джиджи Бекали, ще отговоря, защото така е нормално и учтиво", каза още Хамза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички