Дерменджиев: Мораеш? Не ни трябват нови футболисти!


Дерменджиев: Мораеш? Не ни трябват нови футболисти!
Снимка: БГНЕС

1179 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев отказа да разкрие информация по трансферните сделки, планирани от клуба. Специалистът не пожела да отговори с конкретика на въпросите за евентуалното привличане на бившия играч на ЦСКА Жуниор Мораеш и на колумбийски халф от Аржентина.

"Като му дойде времето, ще бъде разгърнато всичко. И друг път съм го казвал, на този отбор не са му необходими нови футболисти", бе коментарът на Дерменджиев за привличането на Мораеш.

Относно тайнственият колумбиец, той заяви: "Това е тема, която принципно е много сложна, но като дойде времето, всичко ще се разбере".

Дерменджиев разясни и ситуацията около нападателя Юнес Хамза, за който се говори, че може да бъде продаден на Стяуа. "След като се върнахме от зимната подготовка Хамза беше с националния отбор и след това лекува две контузии и затова е настрани. Това е истината за него", каза треньорът на шампионите.

Той сподели, че има притеснения около предстоящото дерби с Литекс от 26-ия кръг на "А" група.

"Очаквам един доста труден мач, на мача от турнира за Купата на България имахме много добър резултат и се надявам той да не ни изиграе лоша шега", сподели Дерменджиев. Той посочи, че не смята да прави големи промени в състава за този мач.

"Всички футболисти са добре, само Хамза има проблем. Играчите ще бъдат много добре мотивирани, защото са наясно какво предстои до края на първенството", каза още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички