"Поради големия интерес Лудогорец праща хора на място": "Орлите" казаха колко билета са продадени на техни фенове за Аякс


"Поради големия интерес Лудогорец праща хора на място": "Орлите" казаха колко билета са продадени на техни фенове за Аякс
Снимка: Хювефарма

2353 0

От Лудогорец излязоха със специално съобщение, което касае привържениците на отбора. И по-конкретно тези, които ще пътуват за реванша с Аякс в Амстердам. "Важна информация относно продажбата на билети" - пишат от клуба.

В обръщението се посочва, че двата клуба са постигнали договорка относно това билетна каса само за привържениците на разградчани да бъде отворена на стадион "Йохан Кройф Арена". Посочено е и кога тя ще работи.

Освен това от клуба информираха, че поради големия интерес към срещата ще изпратят свои хора на място, като те ще асистират на феновете при покупка на билети. Бе посочено, че до момента са продадени близо 400 билета за секторите на Лудогорец.

Ето и цялото съобщение:

"ПФК Лудогорец съобщава на своите фенове, че за двубоя с Аякс в четвъртък (31 август) от 20,00 ч. местно време ще се продават билети на стадион "Йохан Кройф Арена" в Амстердам. Двата клуба се договориха да бъде отворена билетна каса само за привърженици на "орлите", която ще работи в сряда (30 август) от 17,00 ч. до 19,30 ч. местно време и в деня на двубоя от 12,00 ч. до 18,00 ч. местно време.

Локация на гишето: https://goo.gl/maps/91u8fNFk61AinQY39 (зад блокове 416 и 417, които са резервирани за феновете на Лудогорец).

Цената на един фенски билет е 20 евро.

Аякс предоставя възможност за паркиране в близост до стадиона в сряда и в деня на мача. Паркингът е платен, като място може да бъде купено онлайн тук: https://webshop.onlineticket.nl/cd099c52-43e0-47b8-9f65-f1507451fb3b

Важно! В деня на мача билети ще се продават до 18,00 ч.!!

Поради големия интерес към двубоя ПФК Лудогорец ще осигури свои хора на място, които ще асистират на феновете при покупката на билетите и достъпа до стадиона. До момента за реванша с Аякс има продадени близо 400 билета за секторите на Лудогорец" - написаха от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от БАЛКАНИ

Сценарият с двете ЦСКА напът да се повтори в съседно на България първенство

Румънският футбол е напът да повтори неприятно постижение на българската Първа лига. Става въпрос за прецедента...

Реклама
Най-четени новини

виж всички