Мартин Петров: Лудогорец не е гранд на България


Мартин Петров: Лудогорец не е гранд на България
Снимка: БГНЕС

5599 0

Бившият футболист Мартин Петров заяви, че се възхищава от успехите на Лудогорец, но не смята, че тимът е гранд на България.

"Не е тайна, че Лудогорец се откроява – с организацията, с финанси, няма да открия Африка с това. Това за всички е видно и ясно. С целия респект и уважение към Лудогорец и бизнесмените, които се занимават с футбол, но грандовете в България са Левски и ЦСКА. Докато обаче "сините" и "червените"не се оправят стабилно – и финансово, и организационно, в какъвто и ще да е аспект, българският футбол няма как чак толкова много да прогресира нагоре", заяви Мартин Петров пред БНТ.

Бившият български национал говори и за работата на селекционера Любослав Пенев начело на "лъвовете".

"Пенев е играл в по-големи дербита от мен, така че той много добре знае какво да каже на момчетата. До този момент много добре се справя. Стъпка по стъпка, може да са дребни и малки, но се прави някакво развитие. В днешно време независимо срещу кого играеш, се изисква себераздаване. Това е главната ключова формула. Ивелин Попов го каза, че ние не разполагаме със звезди, а разполагаме с колектив," каза още Мартин Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички