Марселиньо: Щастлив съм, че помагам на отбора, предстои ни много работа с Генчев


Марселиньо: Щастлив съм, че помагам на отбора, предстои ни много работа с Генчев
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1993 0

 

“Много труден мач. През първото полувреме контролирахме случващото се на терена. След почивката не играхме добре. Не държахме топката и оставихме инициативата на съперника. Най-важното обаче е, че в крайна сметка влязохме в групите на Лига Европа. Сега хубавото е, че ще имаме достатъчно време да работим със Станислав Генчев”, призна Марсело.
“Винаги се радвам, когато мога да помогна на отбора. Да се завърна с такъв гол, наистина ме кара да се чувствам щастлив. Претенции с кои отбори ще сме в една група, нямам. Лесно няма как да има. Това е Лига Европа, където ни очакват някои от най-добрите отбори на Стария континент”, 

Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо сподели мислите си след изстраданото класиране на "орлите" за групите в Лига Европа, за което бразилецът изигра ключова роля, отбелязвайки едно от попаденията в мача срещу Марибор. Марселиньо поясни, че сега отборът ще има достатъчно време, за да работи със Станислав Генчев, който замени Стойчо Стоев на треньорския пост.

“Много труден мач. През първото полувреме контролирахме случващото се на терена. След почивката не играхме добре. Не държахме топката и оставихме инициативата на съперника. Важното е, че влязохме в групите на Лига Европа. Сега хубавото е, че ще имаме достатъчно време да работим със Станислав Генчев”, заяви Марселиньо, който временно беше в конфликт със Стойчо Стоев.

МАРСЕЛИНЬО: НЕ ОЧАКВАХ ДА УВОЛНЯТ СТОЙЧО, СЛЕД МАЧА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ Е ЗА ДОБРО ИЛИ ЛОШО

“Винаги се радвам, когато мога да помогна на отбора. Да се завърна с такъв гол, наистина ме кара да се чувствам щастлив. Претенции с кои отбори ще сме в една група, нямам. Лесно няма как да има. Това е Лига Европа, където ни очакват някои от най-добрите отбори в Европа”, добави още той.

Междувременно Станислав Генчев разкри какво е бъдещето на звездата на Лудогорец Джоди Лукоки (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички