Марселиньо: Не очаквах да уволнят Стойчо, след мача ще видим дали е за добро или лошо


Марселиньо: Не очаквах да уволнят Стойчо, след мача ще видим дали е за добро или лошо
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

13390 0

Опитната звезда на Лудогорец Марселиньо заяви, че уволнението на Стойчо Стоев е било изненада за него, но дали е била за добро или лошо, ще се разбере след мача с Марибор. Бразилецът смята, че неговият отбор ще има успех срещу словенския отбор, стига да си свърши работата.

"Не очаквахме тази ситуация с треньорската смяна, но тя дойде в може би най-важната седмица за нас, в която имаме важен мач. Трябва да сме концетрирани и да свършим голяма работа, за да се класираме. След мача можем да кажем дали смяната е била за добро, или за лошо", започна Марселиньо.

"Видях, че Марибор е добър отбор, с добри футболисти. Те винаги се целят в Лига Европа. Ние трябва да свършим нашата работа и да се класираме напред. Трябва да сме концентрирани, да си свършим работата и ще имаме успех на 100%. Генчев вярва в нас, ние вярваме в него."

"В Лудогорец всички сме заедно - в съблекалнята, на терена, това е семейство. Когато си тук, знаеш какво е Лудогорец. Вярваме си. Нашата работа е да се концентрираме - каквото е минало, е минало", допълни Марселиньо. Бразилецът бе запитан и за повиквателната за българския национален отбор, но посочи, че за момента се фокусира изцяло върху двубоя с Марибор.

Междувременно една от звездите на Лудогорец не отпътува за мача в Словения, като най-вероятно му предстои трансфер (повече по темата четете тук).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички