Малките "орли" бяха разпиляни от Реал Мадрид


Малките "орли" бяха разпиляни от Реал Мадрид

2188 0

Юношеският тим на Лудогорец приключи участието си в Шампионска лига по много тежък начин, след като загуби с 6:0 гостуването си на Реал Мадрид, часове преди мъжките селекции на двата отбора да се изправят в мач на "Сантяго Бернабеу".

Малките "орли" не успяха да покажат добра игра, като домакините пропуснаха да спечелят дори с двуцифрен резултат, който още повече щеше да накърни самочувствието на играчите на българския тим.

Борха Майорал, който през седмицата тренираше с мъжкия тим на Реал, закова хеттрик с голове в 7', 49' и 54', а до полувремето резултатът беше само 2:0, след като се разписа и Серхио Молина (който също тренираше под ръководството на Карло Анчелоти вчера).

През втората част освен Майорал точен беше още веднъж Молина (77'), а Преслав Петров записа слаб мач, към който добави и автогол секунди преди края на редовните 90 минути.

По този начин Лудогорец, в който почти всички играчи са под 18-годишна възраст, завършва безславно участието си в лигата - с 6 загуби и голова разлика 0:27.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички