Майката на Миневи разкри за кой стиска палци в дербито


Майката на Миневи разкри за кой стиска палци в дербито
Снимка: БГНЕС

1695 0

"Лудогорец към момента си остава по-класен отбор от "Левски". Това заяви майката на близнаците Веселин и Йордан Миневи - Величка.

Синовете й са от двете страни на барикадата в дербито на "А" група, което се играе днес на стадиона в Разград от 21.00 часа. Веселин Минев обаче е наказан и няма да може да играе за "сините".

Величка Минева призна, че не може да стиска палци за единия отбор повече, отколкото за другия.

"Веско пропуска мача, но заради Данчо поне ще гледам. Ще бъда за този, който е по-добър. Това е труден въпрос, и двамата синове са ми мили. Без значение е, че единият няма да играе, той пак е част от отбора", заяви майката на близнаците пред "България Днес".

"При всички случаи Лудогорец са по-добри в момента. Колкото и да ги критикуват след отпадането от Милсами, си остават класен отбор. "Левски" нещо се мъчат от началото на сезона. не показват тази игра, която се очаква. Но все пак в последните години "сините" играят успешно срещу Лудогорец и често ги бият", припомня Величка Минева.

Тя не желае да дава съвети на сина си Веселин, който често си изпуска нервите и си изкарва картони.

"Той си знае, има си глава на раменете. Ще стане на 35. Ако чака аз да му давам акъл... И двамата понякога прегарят в играта, такива са си. Важното е да са живи и здрави", пожела си майката на играчите.

Тя сподели, че се надява да види синовете си на европейското първенство във Франция догодина. Госпожа Минева осъзнава, че вероятно това е последният им шанс за класиране на голям форум.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички