Веско Минев: "Левски" закъснява със селекцията, младите да стягат гащите


Веско Минев: "Левски" закъснява със селекцията, младите да стягат гащите

1173 0

Положението е трудно, закъсняваме със селекцията, призна защитникът на "Левски" Веселин Минев. 

Веско, заедно с брат си Йордан Минев и Александър Тунчев от ЦСКА участваха в учредяването на сдружението "Хебър 1918", чиято цел е възраждането на детско-юношеския футбол в Пазарджик. След пресконференцията защитникът говори за ситуацията на "Герена".

"Надявам се до втория лагер да пристигнат някакви футболисти, защото трябва да се сработим. Другият вариант е, ако закъснеем със селекцията, имаме млади момчета, които имат уникалния шанс на тия години да играят в Левски. От тях си зависи. Да стягат гащите, както се казва, и да вървим напред", обясни Минев.

За футбола в родния си град, той каза:

"Тази идея е от много години, но сега срещнахме нужната подкрепа от хората в града. Радвам се, че след 5-6 месеца усилия придобихме нужните документи. Сега чакаме Общината, за да видим с каква база ще разполагаме. Не знам защо Пазарджик е без професионален футбол. От десетина години е така. Някъде се е скъсала нишката. Футболът е скъпа инвестиция. Правим това начиние заради децата. Надяваме се да са разумни хора и да получим помощ. Ще се ангажираме да намерим правилните хора."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички