Лудогорец започва нова атака към групите на Шампионска лига


Лудогорец започва нова атака към групите на Шампионска лига

2034 0

Лудогорец започва похода си към групите на Шампионска лига за пети пореден път. Разградчани се изправят тази вечер срещу Младост Подгорица в мач от втория предварителен кръг на турнира на богатите.

Срещата е от 20.30 часа на стадион „Лудогорец Арена“, а „орлите“ са сочени за фаворит. Наставникът на черногорците Никола Ракойевич също намекна за това.

Дерменджиев пак извади торбата с клишетата преди мача на Лудогорец

Междувременно в лагера на бъгларския тим твърдят, че поражението от Милсами от миналия сезон вече е забравено и това няма да повлияе на тяхното представяне. Георги Дерменджиев ще може да разчита на всички свои футболисти освен на Витиня, който е с травма.

Медиите в Черна гора пък признават, че „зелените“ са фаворити не само заради по-големия си бюджет и по-богат опит в евротурнирите, но и заради многото промени в състава на Никола Ракойевич, който няма нищо общо с миналата година. Младост се раздели с 8 души и взе 11 нови, с които се надява да изгради по-млад, по-агресивен и по-бързо играещ отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички