Защо Лудогорец е фаворит срещу Младост и какъв резултат гонят черногорците в Разград


Защо Лудогорец е фаворит срещу Младост и какъв резултат гонят черногорците в Разград

1936 0

В Младост (Подгорица) са респектирани от първия си съперник в квалификациите на Шампионска лига Лудогорец. Според медиите в страната, българският шампион е фаворит в този мач.

"Съперникът е фаворит не само защото има по-голям бюджет и международен опит, но и защото черногорският шампион е непознат за себе си", пише vijesti.me.

Изданието съобщава, че в отбора има 11 нови футболисти, а 8 са напусналите през лятото. Най-големите промени в Младост са в средата на терена и в атаката.

Въпреки това се очаква съперникът на Лудогорец да играе по-бързо и по-агресивно, защото с промените съставът им е станал по-млад.

В същото време един от опитните играчи на Младост Мирко Райчевич обясни какъв резултат ще търси тимът в гостуването си в Разград.

"Ние ги гледаме, анализираме. Лудогорец е компактен отбор, който играе бърз футбол, много по-бърз от стандартите в нашата лига. Нищо обаче, че се води за безспорен фаворит, този тим има и недостатъци и ние ще се опитаме да се възползваме от тях. В България ще се опитаме да постигнем резултат, който да направи реванша в Подгорица незивестен", сподели халфът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички