Лудогорец загуби титуляр до края на сезона


Лудогорец загуби титуляр до края на сезона

1426 0

Лудогорец загуби един от титулярите си до края на сезона. Разградчани няма да могат да разчитат повече през настоящата кампания на левия бек Йордан Минев.

Бранителят има проблеми с коляното на левия крак. Заради това той не се появи в игра срещу Локо София (0:0) и Литекс (3:1) за първенство и с Левски (0:0) за Купата на България. Болките на национала са се появили още преди време, но въпреки това той е играл на инжекции. Вчера Минев премина медицински прегледи в София, след които стана ясно, че има проблем с менискуса и е нужно да се оперира. Още днес 34-годишният футболист ще легне под ножа на д-р Тони Георгиев.

Възстановяването след поредна интервенция отнема около месец и половина. Това означава, че крайният защитник няма да може да играе повече за Лудогорец през настоящата кампания. Според лекарския щаб на шампионите е възможно Минев да бъде готов и до 20-30 дни. Предвид липсата на особено голяма интрига в битката за титлата, едва ли бранителят ще рискува с по-ранното си включване, пише "Тема Спорт".

Така до края на сезона треньорът Георги Дерменджиев ще трябва да избира за ляв краен защитник между Браян Ангуло и Витиня. Вариант за позицията е и младокът Александър Василев. Той обаче едва ли ще получи особено голям шанс в първата шестица.

Очаква се първи избор за поста да бъде Ангуло. Колумбиецът се представи стабилно срещу Левски за купата и Локо София за първенство, но имаше сериозна вина за попадението на Литекс, тъй като пропусна да подсигури Козмин Моци и Йонсен отбеляза с глава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички