Лудогорец задържа още една от звездите си


Лудогорец задържа още една от звездите си

718 0

Лудогорец е дал ход на подновяването на договора на още един от основните си футболисти, разбра "Тема Спорт". След като преди седмица Георги Терзиев се обвърза с клуба до лятото на 2018 г., сега това може да направи и Вандерсон да Силва.

Бразилецът има контракт с разградчани за година и половина, но шефовете искат да го удължат за още един сезон. Решението е било взето по време на зимната подготовка в Турция. Спортно-техническото ръководство е останало впечатлено от представянето на Вандерсон в мачовете срещу шампиона на Румъния Стяуа (3:0) и първенецът на Беларус и участник в групите на Шампионската лига БАТЕ Борисов (3:0).

Преди подновяването на "А" група именно бразилецът е играчът в Лудогорец, който се намира в най-добра форма. Той реализира три гола през подготовката и направи три асистенции. Единственият, който може да се конкурира с него като принос в проверките, е Марселиньо. 31-годишният плеймейкър завърши лагерите с едно попадение и шест голови паса. Представянето му обаче не изненадва, тъй като той от дълго време държи високо ниво.

Новият договор на Вандерсон ще е със значително завишени параметри. В момента нисичкият футболист, който може да играе освен на фланга и като атакуващ халф, се разписва срещу близо 30 хиляди лева. Това го прави един от най-нископлатените титулярни играчи и дори някои от резервите, като например Браян Ангуло. Очаква се и с новия контракт Вандерсон да остане извън "Топ 5" по възнаграждение в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички