Георги Иванов: Лудогорец ще е шампион, ние сме най-ощетени от Литекс


Георги Иванов: Лудогорец ще е шампион, ние сме най-ощетени от Литекс
Снимка: БГНЕС

710 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо смята, че шампионът в "А" група е почти сигурен и това е Лудогорец. Мнението си той обоснова с факта, че Литекс вече не е в "А" група и разликата от 5 точки ще е трудна за покриване през пролетния дял от шампионата.

"Лудогорец на 80 процента е сигурен шампион. Още повече, че го няма и Литекс, който също можеше да им се противопостави. Мачът с Лудогорец ще покаже какво е моментното състояние на двата отбора, но не мисля, че ще реши титлата.

Ние сме в правото да си искаме точките, но не съм оптимист. Ние сме най-ощетени, след като Литекс извади отбора си на "Герена", каза Иванов.

Спортният директор на Левски коментира и появилата се информация за саботаж на трансфера на Тунде Адениджи от страна на български мениджъри. 

"При почти всеки наш трансфер има българи, които се опитват нещо да развалят или да се намесят в сделката. В този случай са звънели на футболиста и са му казали, че може да получи много по-голяма заплата от Левски", допълни Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички