Лудогорец задържа голямата си звезда при победа над Базел


Лудогорец задържа голямата си звезда при победа над Базел
Снимка: БГНЕС

1856 0

Очакваната януарска продажба на звездата на Лудогорец Джонатан Кафу може да се отложи за лятото. В момента на масата има оферта за 12 млн. евро от Лацио, но тя ще бъде отхвърлена при положение, че „орлите" победят Базел утре.

Това ще им гарантира участие в Лига Европа напролет, откъдето също ще дойдат сериозни приходи. Точно заради това в Лудогорец са на мнение, че Кафу може да вдигне своята цена при положение, че продължи мачовете си в Европа, пък макар и във втория по сила турнир на Стария континент.

Интересът към Джонатан Ренато Барбоса, както е цялото име на техничаря, е невиждан за футболист, подвизаващ се в България. Към него апетити имат Лацио, Лион, Лестър, Съндърланд, Шалке 04 и други отбори. Самият футболист призна, че се чувства отлично в Разград и ще напусне Лудогорец само при оферта, която ще задоволи както него, така и клуба, пише "Меридиан мач".

През лятото римските „орли" извадиха 8 млн. евро за техничаря, вкарал голове на Цървена звезда, Базел и Арсенал, но тази сума не бе приета от Кирил Домусчиев. Това се оказа правилен ход и в момента Кафу струва над 10 млн. евро. Той бе привлечен за 2,2 млн. евро от Сао Пауло през лятото на 2015 г. - малко след отпадането от Милсами Орхей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички