Лудогорец за мача с ЦСКА: Благодарим на полицията, че ни опази


Лудогорец за мача с ЦСКА: Благодарим на полицията, че ни опази
Снимка: БГНЕС

3413 0

Ръководставото на Лудогорец излезе с официално обръщение, с което изразява благодарност към органите на реда, които успяха да опазят "орлите" в София при нажежената обстановка на "Армията" преди, по време и след мача с ЦСКА в събота.

Цялата седмица бе изпълнена с напрежение между двата отбора и прелитаха словесни атаки. По време на срещата дори се стигна до меко казано странен и недоспустим случай. Дикторът на "Армията" обяви в началото на втората част, че двата гола на разградчани са нередовни. 

"Ръководството, треньорите и футболистите на Лудогорец изказват благодарността си към служителите на полицията, които с професионализма си гарантираха сигурността и провеждането на мача с ЦСКА-София, въпреки създаденото напрежение през седмицата."

"Органите на реда не допуснаха никакви инциденти с групата на Лудогорец и спомогнаха за опазването на обществения ред, така че никой да не пострада. Лудогорец благодари на всички униформени служители, които в събота вечер вместо да са при семействата си, изпълниха доблестно служебните си задължения", написаха от Разград в благодарственото си писмо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички