Петричев: Нещата с Венци Христов клонят към не


Петричев: Нещата с Венци Христов клонят към не
Снимка: БГНЕС

13876 0

Трансферната сага около евентуалното привличане на Венци Христов в Лудогорец ще се разреши през тази седмица, но все още не е ясно в каква посока, пише "Тема Спорт". Шампионите обмислят дали да пращат нова оферта към Берое. Първото им предложение бе на стойност 100 000 евро. От Стара Загора обаче обявиха, че ще се разделят с 25-годишния футболист само ако бъде платена освобождащата клауза от 200 000 лв. в европейска валута.

Все пак остават малки шансове ситуацията да претърпи развитие в близките дни и Христов да се озове в Разград.

"В момента Берое няма желание да го продаде. Ние пък няма как да направим нереална оферта. В крайна сметка решението си е тяхно. Съжалявам, защото футболистът можеше да получи възможност да играе в Европа. Знаем неговите качества и сме сигурни, че щеше да ни е от полза в реализирането на целите ни. Но при положение че клубът му не го пуска, няма какво да направим. Поне на този етап не знам дали ще има нови разговори. По-скоро нещата клонят към не, защото Берое бяха достатъчно категорични в намеренията си. Ще е много зле за играча, ако не се разчита на него в настоящия му клуб. Но старозагорци си правят сметката, щом са преценили, че сумата не ги устройва", обясни изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

За привличането на Христов настоява лично старши треньорът на разградчани Стойчо Стоев, който му е бил наставник в школата на Локомотив (София).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички