Лудогорец взел страха на съперниците си в контролите, засипват го с похвали


Лудогорец взел страха на съперниците си в контролите, засипват го с похвали
Снимка: БГНЕС

727 0

Треньорът на Заря Луганск Юрий Вернидуб засипа с похвали Лудогорец пред украинските медии след прибирането на тима от лагера в Турция. Заря загуби с 0:2 проверката си с „орлите".

„Лудогорец е на съвсем друго ниво в сравнение с отборите, с които играхме в Белек. Мога да оприлича българския тим на Шахтьор. В предни позиции изпълнителите им са бразилци, а общо в отбора са деветима. Играят изключително бързо, подават си много добре и непрекъснато атакуват", обяснява пред „Арена спорт" Вернидуб, който бе избран за треньор номер 1 на Украйна за 2016 година. В Турция Заря се срещна и с Динамо Загреб, като резултатът бе 2:2, но явно хърватите не са впечатлили дотолкова специалиста.

„В мача с българите не изглеждахме зле, но все пак бяхме едва от три дни в Турция, докато съперникът се подготвя за мачовете си от Лига Европа", обясни Вернидуб.

„Лудогорец е сигурен шампион на България, не изглеждаше никак зле и в групите на Шампионската лига, където стана трети", обяснява треньорът на Заря, цитиран от "Меридиан Мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички