Лудогорец приключи лагера с героично реми с Марибор


Лудогорец приключи лагера с героично реми с Марибор
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1236 0

Българският шампион Лудогорец завърши наравно със словенския Марибор в последната си контрола през зимния лагер. Разградчани стигнаха до 2:2, след като губеха с 0:2 на полувремето.

Лука Захович вкара 2 попадения на шампиона на България в 5-ата и 31-ата минута. Кешеру намали в 63-ата минута, а Лукоки донесе изравняването в 84-ата минута.

"Зелените" завършиха лагера си с баланс 4 победи, 3 равенства и 1 загуба.

Лудогорец допусна съперникът рано да поведе в резултата след грешка на Моци. В 5-ата минута румънецът изведе погрешно Лука Захович и той копна над излезлия Владислав Стоянов за 1:0.

Лудогорец се опита да се върне в мача и до 30-ата минута пропиля няколко шанса за изравняване. Вместо това Марибор поведе с 2:0 в 31-ата минута, след точно изпълнение на дузпа от голмайстора Захович. Единадесетметровият удар бе даден на словенците, след като Паломино изблъска голмайстора в наказателното поле.

При изпълнението на дузпата Владо Стоянов отрази, но реферът накара Захович да повтори, тъй като според него българският вратар бе напуснал голлинията си.

След почивката българският шампион продължи да търси попадение, като в 50-ата минута направи два сериозни пропуска. Първо удар на Дяков от движение бе париран с тяло от Шме, след което вратарят на Марибор направи същото с удара-добавка на Кешеру.

Все пак в 63-ата минута разградчани успяха да отбележат за 1:2. Минев копна топката зад отбраната на съперника и изведе Кешеру сам срещу вратаря. Румънецът стреля от въздуха и прехвърли вратаря.

Лудогорец не спря да търси поне изравняване, като изпусна няколко шанса, а глупава грешка на Марселиньо едва не бе наказана с трети гол във вратата им. Задачата им стана по-трудна, след като в 76-ата минута Минев бе изгонен заради спречкване с Мертел.

Наложи се Владо Стоянов да направи 2 чудесни спасявания срещу Байде и Бохар. Така се стигна до изравнителния гол в 84-ата минута на мача. Анисе намери Лукоки след диагонален пас покрай няколко съперникови играчи. Холандецът навлезе в наказателното поле и с изстрел по диагонала препарира Ханданович за 2:2.

До края Лудогорец можеше да излезе победител, но в самия край на редовното време пред голлинията Кешеру не успя да засече подаване на Лукоки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички