Лудогорец удари Пирин в Благоевград и вече докосва титлата (ВИДЕО)


Лудогорец удари Пирин в Благоевград и вече докосва титлата (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

3177 0

Лудогорец записа десетата си поредна победа в Първа лига, след като се наложи като гост на Пирин Благоевград с 2:0. Домакините се представиха много добре, но класа и опит не им стигнаха за нещо повече. Силно впечатление направи безумният автогол на капитана на Пирин, Николай Бодуров, с който Лудогорец откри резултата.

По този начин "орлите" сякаш рано предрешиха борбата за титлата. Те вече водят с 6 и 8 точки, съответно пред ЦСКА София и Черно море, като са и с мач повече от "армейците".

Първото полувреме бе невероятно скучно, а първият удар в мача изобщо бе отправен едва в 28-та минута! Постепенно обаче Лудогорец наложи волята си и стигна до закономерна победа. 

Още: След разгрома над Левски: Важна новина за звездата на Лудогорец Аслак Фон Витри

Вижте как се разви мачът минута по минута ПО-ДОЛУ!!!

Лудогорец спечели срещу Пирин

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Още: Емил Спасов: Загубата на Левски в Разград се очакваше, но не с такъв резултат

Пирин: Ковальов, Батас, Лузайадио, Дончев, Бенгюзов, Ягодинскис, Върбанов, Полонский, Тасев, Бодуров, Комано

Лудогорец: Падт, Алмейда, Терзиев, Рик Джонатан, Клод Гонсалвеш, Дуа, Пипа, Вердон, Нареси, Текпетей, Неделев

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ:

10' - Скучно начало на срещата. Отборите си размениха по един груб фал, а мачът е временно прекъснат заради пуснати димки от феновете на Пирин.

Още: Дисциплинарната комисия към БФС одруса ЦСКА с 5-цифрена сума, Лудогорец и Левски също ще плащат

20' - Още една порция груби влизания и нищо съществено в офанзивен план. 

28' - Току що Лудогорец отправи първия (!!!) удар в мача! Това най-вероятно е някакъв своеобразен рекорд за Първа лига и в частност за "орлите".

35' - Най-сетне нещо интересно! Хубав удар на Тодор Неделев от пряк свободен премина на сантиметри над напречната греда на Ковальов.

38' - Лудогорец започна да натиска! Испанецът Сон проби отляво, но ударът му от малък ъгъл бе спасен от вратаря на Пирин. Секунди по-късно "орлетата" хванаха разградчани на контраатака, но изстрелът на Иван Тасев премина покрай страничната греда.

45+4' - Пирин видимо се измори, но Лудогорец не може да се възползва.

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ:

50' - Лудогорец започнаха да натискат още от съблекалнята. Рик Джонатан и Куадо Дуа се оказаха престъпно непокрити при един корнер, но се сблъскаха и никой не можа да нанесе удар от чиста позиция.

52' - Добра възможност за Пирин! Топката малко случайно попадна в Юго Комано, но Серджио Падт излезе навреме и отрази удара му в корнер.

58' - Безумен и съмнителен автогол на Николай Бодуров! Рик Джонатан проби отляво и пусна остро ниско центриране, а капитанът на Пирин, без да е обезпокояван от никого, прати топката в собствената си врата! 0:1!

70' - Пирин не пада духом и се опитва да атакува, но не може да стигне до опасни ситуации пред Падт.

74' - Втори гол за Лудогорец! Пирин сгреши във фазата на изнасяне на топката, Рик Джонатан подаде към Руан Секо, който триково с пета изведе Педро Нареси сам срещу Ковальов и той не сгреши - 0:2!

82' - Удар с глава на Руан Секо мина покрай гредата. 

КРАЙ НА МАЧА!

 

ПРЕДИ МАЧА

Лудогорец ще получи шанса да дръпне с 6 точки пред втория ЦСКА, който днес победи Левски с 2:0 на Националния стадион. В момента разградчани са с 63 пункта, а "червените" ги преследват само с 3 по-малко.

От другата страна, Пирин се намира на 13-ата позиция с 26 пункта на сметката си. Момчетата на Христо Янев са в добра серия от 5 поредни мача без загуба (1 победа и 4 равенства) и продължават да се борят за оцеляването си в елита.

Първата среща между двата тима на "Хювефарма Арена" в Разград на осми октомври завърши с категорична победа 4:0 за шампиона на България. Тогава в герои за "орлите" се превърнаха Спас Делев, Якуб Пьотровски, Руан Секо и Кайо Видал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички