Лудогорец трепери за бразилец


Лудогорец трепери за бразилец

335 0

Бразилският десен защитник на Лудогорец Сисиньо е със съмнения за тежка контузия. Той пострада в последната минута на контролата с Виктория Пилзен (2:1), когато бе грубо фаулиран от Михал Млинаржик.

Засега се предполага, че бранителят със скъсан мускул. Той обаче трябва да премине обстойни медицински изследвания, за да се види каква точно е степента на травмата му. Опасенията на спортно-техническото ръководство на шампионите са, че той може да бъде извън терените за два или три месеца, информира "Меридиан мач".

Сисиньо бе част от бразилското нашествие в Разград през миналото лято. Той обаче така и не успя да се наложи в титулярния състав на нито един от тримата треньори. Бекът дори не попадаше в групата, тъй като „орлите" имаха право само на трима футболисти извън ЕС.След като обаче Вандерсон получи български паспорт, Сисиньо можеше да играе през пролетта.

Още един футболист на Лудогорец получи контузия срещу грубите играчи на чешкия шампион. Става дума за Георги Терзиев, който напусна терена още в 5-ата минута. При него става въпрос за лек проблем и той навярно ще пропусне само срещата с Волин Луцк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички