Лудогорец - Славия по ТВ: Къде да гледаме отложения двубой от Първа лига?


Лудогорец - Славия по ТВ: Къде да гледаме отложения двубой от Първа лига?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2042 0

Лудогорец и Славия трябва да изиграят днес (27.11) двубоя помежду си от 18-ия кръг на Първа лига. По програмата срещата бе насрочена за ден по-рано, но заради усложнената обстановка след обилния снеговалеж, то провеждането ѝ бе невъзможно.

По наредба се стигна до отлагане с 24 часа, което налага "зелени" и "бели" да се изправят днес от 15:15 часа на "Хювефарма Арена". Все пак трябва да се отбележи, че в област Разград е обявено бедствено положение за 3 дни, което оставя една въпросителна дали и днес планът ще може да се осъществи.

Изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев отбеляза в неделния ден, че снегът на терена е достигал до 50 см. Дори и отоплението, което е пуснато от сряда, няма как да помогне в конкретния случай.

Срещата е само три дни преди гостуване на Спартак Търнава от Лигата на конференциите, която се явява доста важна за възпитаниците на Георги Дерменджиев.

Що се отнася до класирането в Първа лига Лудогорец е на трето място с 36 точки и 16 изиграни мача. На 3 пункта зад втория Черно море, който е с пълен брой изиграни двубои - 18. Славия има 3 поредни победи от завръщането на Златомир Загорчич, но е много назад в подредбата - 13-ти с едва 17 точки.

ТВ излъчване

Ако времето и условията позволяват, то мачът ще започне в 15:15 часа. Той ще бъде предаван пряко по Диема Спорт, като ще може да се следи и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички