Лудогорец - Славия по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Лудогорец - Славия по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1847 0

В късния днешен следобед Лудогорец посреща Славия в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Разградчани са крайно мотивирани да продължат победната си серия през пролетта - 2 победи в 2 мача, тъй като разликата между тях и ЦСКА стана само 1 точка.

Като обеца на ухото, за да не подценят противника си, стои за "орлите" споменът, че именно Славия им нанесе една от общо четирите загуби през сезона дотук.

"Белите" започнаха пролетния дял с поражение от ЦСКА в драматичен мач, в който вратарят им Георги Петков едва не загуби живота си. За щастие, той е добре и още не смята да се отказва от любимия си спорт.

За Славия под рамката ще се завърне Светослав Вуцов, който срещу ЦСКА изтърпяваше наказание. Наказани за днес са Емил Вички и Ертан Томбак, а Емил Стоев и Дарко Тасевски са контузени. Лудогорец ще е без още възстановяващите се след травми Антон Недялков и Шакил Пинас.

В последните 6 мача с Лудогорец "белите" имат неочакван баланс - 2 победи, 2 равенства и 2 загуби. Двубоят Лудогорец - Славия започва в 17,30 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички