Лудогорец си хареса 184-сантиметров бразилец от Португалия


Лудогорец си хареса 184-сантиметров бразилец от Португалия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2542 0

Актуалният шампион на България - Лудогорец, проявява силен интерес към футболист, чийто клуб играе на остров Мадейра - родното място на световната звезда Кристиано Роналдо.

Твърдението е на португалското издание "Record" и според него става въпрос за играч на име Клаудио Винк! Той е на 28 години, роден е в Бразилия и се подвизава на позицията десен бек.

Към настоящия момент Винк играе за португалския Маритимо, а според наличната информация представители на "орлите" вече са гледали изявите на крайния бранител, но биха срещнали конкуренция за подписа му в лицето на отбори от Саудитска Арабия и Бразилия.

Клаудио Винк е юноша на Интернасионал и именно там започва професионалната му кариерата. Следват преотстъпвания под наем във Верона, Шапекоензе и Спорт Ресифе. През 2019 година преминава във Вашко да Гама, а от 2020 г. е собственост на Маритимо.

Твърди се, че Винк има желание да напусне Португалия, макар че има контракт до лятото на 2023 година, а ръководството на клуба смята да му предложи нов договор с подобрени параметри.

През сезон 2021/22 високият 184 см бразилец е изиграл общо 32 мача, в които се е отчел с 4 гола и 1 асистенция, получавайки 8 жълти и 1 червен картон. Цената му според портала "Transfermarkt" е 800 000 евро!

Вижте още: Ботев Пловдив привлича втори футболист от Израел

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички